VOOR IEDERE BUITENRUIMTE EEN PERFECT PASSENDE OPLOSSING. KUNSTSTOF PLANKEN DIE ER UITZIEN EN VOELEN ALS ECHT HOUT, MAAR NIET DE NADELEN HIERVAN KENNEN EN DUS WÉL JARENLANG MEEGAAN. ALS VLOER, SCHUTTING OF WELKE ANDERE TOEPASSING DAN OOK, MET MILLBOARD VAN ALTERWOOD MAAKT U HET WAAR!

Sinds 2016 brengt AlterWood het unieke Engelse merk Millboard op de Nederlandse markt. We zijn daarmee dé (online) plek geworden voor het kopen van de mooiste kunststof planken. Naar invulling van de eigen behoefte tot het gebruik van een materiaal dat er uitziet als hout, maar dat dan weer wel onderhoudsvriendelijk is, is het bedrijf AlterWood opgezet. AlterWood weet als geen ander hoe met de unieke kenmerken van Millboard uw droomvloer gecreëerd kan worden. Als alternatief voor echt hout, bamboe of composiet zult u met deze onderhoudsvrije planken nog jarenlang plezier beleven in uw tuin of op uw balkon of (dak)terras. AlterWood levert door heel Nederland aan zowel particuliere als zakelijke klanten!

Waarom men maar niet uitgepraat raakt over AlterWood en Millboard? De planken zijn niet alleen de meest natuurgetrouwe verkrijgbaar, maar hebben ook nog eens een bijzondere toplaag. Het geheim zit hem in de veerkrachtige Lastane ™ toplaag die Millboard uniek maakt. Door de niet-poreuze toplaag kunnen algen zich niet afzetten en heeft het ook nog eens de beste antislip eigenschappen. Het is daarnaast kleur- en weerbestendig en het wordt geproduceerd en afgewerkt met inachtneming van de hoogste normen.

En dit is nog niet alles…
Omdat een ultieme afwerking voor ons heel belangrijk is en we niet van half werk houden, hebben we ook een mooie collectie aan afwerkingsproducten voor u samengesteld. Stuk voor stuk producten die perfect passen bij de verschillende planken uit onze collectie. U kunt hiermee rekenen op een perfecte afwerking en uitstraling!