Elke tuin heeft regelmatig onderhoud nodig. Dit kun u gedeeltelijk of volledig aan ons uit besteden. Zit u al langere tijd tegen die boom aan te kijken, die voor teveel schaduw zorgt. Wellicht kunt u deze eens flink laten snoeien of wordt het tijd deze te vervangen voor een kleiner exemplaar. Daarnaast verzorgen wij voor- en najaarsbeurten.

Voorjaarsbeurt
Na de winter, zodra de zon weer heerlijk schijnt, begint het te kriebelen om te tuin weer in te gaan. Alles loopt weer uit. Er zijn verschillende soorten struiken die gesnoeid kunnen worden. Het gras eens aan te pakken en de tuin weer goed te bemesten, zodat alles lekker kan gaan groeien. Ook de groene bestrating kan eens goed aangepakt en het onkruid en het mos wat er tussen groeit bestrijdt worden.

Najaarsbeurt
Voordat de planten weer in winterslaap gaan, is het voor een aantal soorten belangrijk deze goed te snoeien. Een najaarsbeurt bestaat dan ook uit het snoeien van de tuin en een algehele onderhoudsbeurt voor de tuin. Zodat deze winter klaar is en er weer helemaal netjes bij ligt.