Er zijn vele mogelijkheden voor bestrating in uw tuin. We benoemen een aantal opties. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Dan komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Tuintegels

Tuintegels geven uw tuin een natuurlijke woonomgeving. Een woonomgeving waarin vormen en materialen steeds meer in balans raken. En waarin kleuren zorgvuldig op elkaar afgestemd worden. Dat geldt ook voor de bestrating van uw terras of oprit. Bij Hoveniersbedrijf H. Bomhof vindt u altijd een passende tuintegel met de uitstraling, de kleur en het formaat dat bij uw huis en uw smaak past. Of het nu betontegels, natuursteen tegels of keramische tegels zijn, het assortiment tuintegels is enorm breed en wordt elk jaar weer aangepast aan de laatste trends. Deze tuintegels zijn eigenlijk in elk soort tuin wel toe te passen van authentiek tot modern. Lees hier meer over tuintegels.

Sierbestrating

U stelt steeds hogere eisen aan de sierbestrating om uw huis en in uw tuin. Wat betreft uitstraling en kleur, maar zeker ook wat betreft materiaalkeuze, die perfect moet aansluiten op uw huis. Dan bieden wij u een uitgebreid assortiment sierbestrating. In diverse formaten, in meerdere verbanden maar vooral in heel verschillende kleurstellingen. Daarmee creëert u altijd een natuurlijk woonomgeving die aansluit op al uw woonwensen en –verlangens. Samen op weg naar meer tuinplezier.

Soorten sierbestrating

Sierbestrating bestaat uit betonnen klinkers en gebakken klinkers met ieder zijn eigen voordelen en eigenschappen. Welke siertegel het beste bij u past? We denken graag met u mee. Lees hier meer over sierbestrating.

Natuursteen

U houdt van robuuste tuinen, met natuursteen geeft u uw tuin een extra krachtige uitstraling. Hoveniersbedrijf H. Bomhof biedt u een uitgebreid assortiment rotsen en brokken, natuursteen tegels en grind. Ideaal als decoratief element in uw tuin maar ook zeer geschikt om bijvoorbeeld hoogteverschillen mee te creëren. Of u nu een trendy of juist een authentiek en natuurlijke tuin hebt, bij ons vindt u altijd natuursteen tegels in de juiste vorm, het geschikte formaat en met precies de goede kleur.

Onze natuursteen categorie staat vooral bekend vanwege de grote variatie in soorten en maten. Bent u op zoek naar tegels dan kunt u beter naar de kop natuursteen tegels gaan. Maar voor de opvulling van uw tuin kunt u terecht bij siergrind, split en brokjes, dit is namelijk ideaal geschikt als opvulling. Verder kunt u ook nog kiezen uit een ruim assortiment flagstones, die ervoor zorgen dat uw tuin een kunstmatig verouderde look creëert.

Met rotsen en brokken kunt u zelf bepalen hoe u uw schanskorven wilt vullen. Kortom bij Hoveniersbedrijf H. Bomhof zit u altijd goed!

Muur en stapelelementen

Met hoogteverschillen in een tuin creëert u makkelijk en eenvoudig een optische dieptewerking. Zo lijkt de tuin niet alleen groter, de tuin krijgt daardoor ook een geheel eigen uitstraling. Wij bieden u daarvoor een breed en gevarieerd aanbod muur en stapelelementen. Van rond en rustiek tot strak en modern. En natuurlijk zijn onze elementen verkrijgbaar in vele trendy, mediterrane en traditionele kleurstellingen.

Kantopsluitingen

Met kantopsluitingen maakt u een mooie en strakke afwerking van uw grindpad of terras. Hoveniersbedrijf H. Bomhof heeft verschillende soorten binnen haar assortiment. Denk aan betonbielzen, opsluitbanden, kunststof kantopsluiting, palissaden, etc. Met de juiste kantopsluiting geeft u de finishing touch aan uw tuin.

Wilt u inspiratie opdoen? Bezoek dan de thematuinen van onze leverancier Buiter Beton.