Royal Grass


Royal Grass staat voor perfectie. Of het nu gaat om de kwaliteit van de producten, de kennis van de specialisten of de manier waarop wordt geprobeerd het kunstgras te verbeteren: iedere dag streeft men bij Royal Grass naar kunstgras van de beste kwaliteit. Royal Grass kunstgras is dan ook stevig, milieuvriendelijk en tegelijkertijd het meeste natuurlijke kunstgras op de markt.

Het streven naar perfectie merkt u als klant verder aan de manier waarop onze service is ingericht. Royal Grass draait niet uitsluitend om het produceren en leveren van kunstgras, maar om het aanbieden van een totaaloplossing. In onze showtuinen kunt u het kunstgras van dichtbij bekijken en wordt u direct ingelicht over de mogelijkheden. Vervolgens helpt Royal Grass u tijdens ieder stadium van de aankoop, van het ontwerpen van uw tuin, tot het aanleggen van uw kunstgras.

Royal Grass draagt sinds 2003 bij aan een prettige, groene leefomgeving door met haar kunstgras het goede van de natuur te combineren met de duurzaamheid van kunstgras.

Het aanbieden van natuurlijk kunstgras voor particulier gebruik en de openbare ruimte. Daarbij wordt samengewerkt met een wereldwijd netwerk aan specialisten. Zodoende creëert Royal Grass de ultieme grasbeleving.